måndag, maj 22, 2006

Lite metabloggande

Jag har gjort ett par förändringar bland mina favoriter. Urban Lindstedt slutade blogga 1 maj och jag upptäckte det för ett par dagar sedan. Ett tecken så gott som något på att Urban kanske inte var någon favorit när allt kom omkring.

En annan bloggare som däremot har gjort sig förtjänt av en favoritplats är sossefeministen Katrine Kielos trots visst prov på dåligt omdöme i sin heta beundran av Pär Nuder. Hon är en av de där som tar sig an den ofta påfrestande uppgiften att debattera mot personer som verkligen inte fattat någonting. Som signaturen Nils, till exempel, som menar att förföljelsen av män i Sverige idag kan liknas vid nazisternas förföljelse av judarna under 30-talet (jag skämar inte!). Att vara feminist och dessutom publicera bilder på sig själv visar sig vara förvånansvärt provocerande i dagens politiska klimat.


Och så har en gamal bekant bland favoriterna börjat blogga. Mark Simpson hade tidigare bara en sida där han la ut artiklar han fått publicerade i tidningar, nu skriver han även texter enkom för nätet. Titta in och läs om metrosexualitetens hälsotillstånd (he isn't dead he's just power-napping on the sunbed) och hemelektroniktillverkaren Philips tips på hur man bäst trimmar sitt könshår.

Kommentarer: Skicka en kommentar

<< Tillbaka